woensdag 4 maart 2020

Hoe snel kan het gaan?

Zoals Jack van Gelder zou zeggen; WORDT HET ZO’N DAG? WORDT HET ZO’N DAG? JAAAAA HET WERD ZO’N DAG!! Of liever gezegd avond.

Inmiddels is het al 2020 maar eind 2019 hadden we met een record aan deelnemende teams van 30(!) was de opkomst, op zaterdag 28 december, uitstekend te noemen. Voor de dolfijntherapie was nog bijna €6000 nodig. Met de (record) opbrengst van de quiz(€4100), de loterij (€2300), een anonieme donateur (€500) en losse donaties is het totaal bedrag €16.144 geworden.......en dat is ruim meer dan de benodigde €15.000. Hoe snel kan het gaan? Een jaar plan wordt een 3 maanden plan!! Kunnen we het geloven? Nee. Moeten we het geloven? JAA!

En ondertussen gaan we verder met de voorbereidingen. Met een prachtig bedrag op de rekening kunnen we melden dat de dolfijnen therapie vaststaat en er inmiddels een reis geboekt is naar Curaçao. Dag van vliegen✈: zaterdag 26 september! 2020 welteverstaan! De therapie duurt 2 volle weken. Het is waarschijnlijk een understatement maar we zijn razend benieuwd hoe Maud het daar gaat doen. Laat staan dat ze nu überhaupt beseft wat er gaat gebeuren. We hebben vele (succes) verhalen gehoord en gelezen maar we gaan het dus echt meemaken.

Een ongelofelijke dank naar IEDEREEN die dit samen met ons hebben mogen meemaken en ons een warm hart toe draagt! Zonder de hulp van jullie ALLEMAAL was dit nooit (zo snel) gelukt....😎🐬

Grijp het leven bij de lurven
Grijp het mooiste wat er is
Het leven is soms een rollercoaster
Met hoge en diepe dalen
En hopelijk ben je aan het einde van de rit
Er niet vergeten alles uit te halen

Carpe diem want: er is altijd wel een reden om IETS niet te doen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten