vrijdag 21 september 2018

Say Cheese

Iemand merkte laatst op: Je leven zal wel (flink) veranderd zijn sinds de diagnose van Maud. Klopt. Kan niet anders zeggen. Maar het verrijkt je leven ook. En dat klopt ook. Je verliest wat mensen uit het oog maar je leert ook veel nieuwe mensen kennen.
Een nieuw hoofdstuk in ons leven is aanstaande. Zoals veel mensen wel weten hebben we in het verleden het nodige georganiseerd voor Metakids. Metakids is een stichting die onderzoek laat doen naar metabole ziektes bij kinderen. In maart van dit jaar hebben we de 2e Metakittrun georganiseerd (www.metakittrun.nl) en na deze succesvolle 2e editie heb ik besloten om het wat rustiger aan te doen qua organiseren. En dat kwam goed uit omdat we halverwege dit jaar benaderd zijn om voor Metakids, i.s.m. de Vriendenloterij, aan een landelijke actie mee te doen; de Prijzen Marathon (Maud en de Vriendenloterij)
In de afgelopen weken zijn we benaderd om een (telefonisch) interview te geven voor de campagne. En met we bedoel ik ook Twan die gaat een rol vervullen in de campagne. Naast het interview is er een fotoshoot, door Ditta, gemaakt bij ons in de achtertuin. Een super leuke shoot waar Ditta er achter probeerde te komen hoe ze Maud neer kan zetten zodat je kan zien dat ze ziek is. Toen we ons aan elkaar hadden voorgesteld vondt ze dat erg lastig om dat vast te leggen. Maar na een batterij aan foto's was ze er achter welke foto's ze moest hebben.
De foto's en het interview zullen gebruikt worden om in de herfst de actie van de Vriendenloterij kracht bij te zetten. Dat was fotoshoot 1 van 2........

Met veel dank aan Ditta van Gent Fotografie klik je op de volgende link ⬇



In de afgelopen zomer vakantie is het bij ons (ook) al bekend dat we een volgende opname (dag) gaan beleven. Niemand minder dan William Rutten( ja die van Het Perfecte Plaatje, RTL boulevard en voor diegene die dezelfde leeftijd als mij heeft: de Hitkrant!) gaat van ons gezin een fotoshoot maken. Samen met nog 9 gezinnen wordt er van ons een portret gemaakt. Tijdens de fotoshoot, in hartje Amsterdam, wordt er ook gefilmd. Neem daarbij het interview met Twan die ook wordt opgenomen en...voilà....een spotje is geschoten. Nu alleen nog in de juiste volgorde zetten. Op het moment van schrijven heb ik totaal geen idee hoe dat er uit gaat zien. Dat gaan we meemaken tijdens de officiële lancering🚀 Ook daar mogen wij bij zijn!

Wat ik me meer en meer realiseer is dat het leven met een ziekte verre van makkelijk is maar dat je er ook iets moois voor terug krijgt. Zoals iedereen wel weet hebben we niet het eeuwige leven en met Maud is dat niet anders. En wat is er dan mooier dat er 1 of 2 keer per jaar een FAN-TAS-TISCHE serie foto’s wordt gemaakt van je gezin!??! #happylife #18oktober


Geen opmerkingen:

Een reactie posten